Diensten

Schrijven

In overleg met de opdrachtgever bepalen we welk doel de tekst moet dienen, voor welke doelgroep hij bestemd is en wat de boodschap van de tekst zal moeten zijn. Ook de toonzetting wordt besproken. De tekst die Teet van Talen vervolgens levert, is helder, doeltreffend en uiteraard foutloos geschreven. De tekst is klaar voor gebruik.

Redigeren

Het kan zijn dat uw tekst al geschreven is, maar nog een redactieslag nodig heeft. We controleren de tekst in dat geval niet alleen op spellings-, stijl- en interpunctiefouten, maar ook op andere punten. Hierbij kan Teet van Talen zaken toevoegen, veranderen of verwijderen, waarbij de betekenis en boodschap van de tekst ongewijzigd blijven. Ook kan het zijn dat Teet van Talen de structuur aanpast. Het resultaat is een prettig leesbare en goedlopende tekst.

Corrigeren

Bent u (bijna) helemaal tevreden met uw tekst, vergeet dan niet om deze te laten controleren op de laatste foutjes en onvolkomenheden. Beschouw de laatste correctieronde van uw tekst als de broodnodige puntjes op de i! Het zou jammer zijn als uw tekst helemaal naar uw zin is, maar toch nog wordt ontsierd door een storende spellings-, stijl- of interpunctiefout. Met een professionele correctieronde verzekert u zich van een foutloze tekst.

 

Bekijk portfolio