Diensten

Schrijven

Samen bepalen we welk doel de tekst moet dienen, voor welke doelgroep hij bestemd is en wat de boodschap van de tekst moet zijn. Ook de toonzetting wordt besproken. De tekst die ik vervolgens lever, is helder, doeltreffend en uiteraard foutloos geschreven. Je kunt de tekst meteen gebruiken.

Redigeren

Het kan zijn dat je tekst al geschreven is, maar nog een redactieslag nodig heeft. Ik controleer de tekst in dat geval niet alleen op spellings-, stijl- en interpunctiefouten, maar ook op andere punten. Hierbij kan ik zaken toevoegen, veranderen of verwijderen, waarbij de betekenis en boodschap van de tekst ongewijzigd blijven. Ook kan het zijn dat ik de structuur aanpas. Het resultaat is een prettig leesbare en goedlopende tekst.

Corrigeren

Ben je (bijna) helemaal tevreden met je tekst, vergeet dan niet om deze te laten controleren op de laatste foutjes en onvolkomenheden. Beschouw de laatste correctieronde van je tekst als de broodnodige puntjes op de i! Het zou jammer zijn als je tekst helemaal naar je zin is, maar toch nog wordt ontsierd door een storende spellings-, stijl- of interpunctiefout. Met een professionele correctieronde ben je verzekerd van een foutloze tekst.

 

Bekijk portfolio